Usluge

Pogrebna oprema

U našoj prodavnici možete pronaći veliki izbor kompletne osnovne i prateće pogrebne opreme izrađene od najkvalitetnijih materijala. Iz naše ponude izdvajamo veliki izbor sanduka, krstova, venaca, cvetnih aranžmana kao i ostale opreme.

Više informacija možete pronaći u našem katalogu odabirom željene grupe proizvoda kao i u našoj radnji.Organizacija sahrana

Kako bi svojim klijentima pomogli u organizaciji dostojanstvene sahrane u najtežim trenucima pružamo kompletne pogrebne usluge. Organizujemo kompletnu sahranu i preuzimanje pokojnika na profesionalan način. Takođe, naš tim će prikupiti svu potrebnu administraciju i u dogovoru sa Vama sprovesti običaje koji sleduju.

Celokupna organizacija sahrane podrazumeva određivanje termina i dana sahrane, kataloški obabir pogrebne opreme, davanje čitulja, preuzimanje i prevoz preminulih lica do rashladnog uredjaja u kojem preminuli biva smešten do dana sahrane, kao i prevoz pokojnika do groblja na kome će biti sahranjen.Pribavljanje dokumentacije

Pogrebno preduzeće „Venac“ nudi uslugu pribavljanja kompletne dokumentacije i regulisanje administrativnih procedura o preuzimanju, transportu i sahrani pokojnika. Prikupljanje i sređivanje papirologije je neophodan proces prilikom međunarodnog prevoza pokojnika. Takođe, uređujemo i dokumentaciju neophodnu za refundaciju troškova od osiguranja pokojnika. Organizujemo sve neophonde poslove vezane za repatrijaciju i sahranu u domovini.

Sve administrative sluge vršimo u najkraćem mogućem roku uz poštovanje rokova sahrane i običaja porodice pokojnika.

Potrebna dokumenta sa Vaše strane:

  • Potvrda o smrti 
  • Pasoš preminulog
  • Upustvo o potvrdi 
  • Zakon o sahranjivanju i grobljima

Cvetni aranžmani

U okviru našeg preduzeća u ponudi imamo i usluge cvećare u kojoj možete naručiti sve vrste cvetnih aranžmana prilagođene pogrebu. Cvetne aranžmane izrađujemo u vidu buketa, venaca, suza , ikebana i korpi.

Ukoliko želite nešto drugačije od onog što imamo u ponudi, posetite nas ili pozovite i mi ćemo izraditi aranžman specijalno po vašim željama. Takođe, ukoliko niste u mogućnosti da odete na sahranu, dostavićemo cveće koje izaberete, uz napisanu poruku.


Izrada spomenika

U bogatoj ponudi pogrebnog preduzeća „Venac“ nalazi se i usluga izrade i montaže nadgrobnih spomenika. Trudimo se da svim klijentima omogućimo spomenike od najkvalitetnijih materijala, brzu ugradnju, uz poštovanje rokova i korektnu cenu. Izradu nadgrobnih spomenika bi trebalo prepustiti profesionalcima jer spomenici moraju biti kvalitno izrađeni i samim time dugo odolevati vremenu.

Godine iskustva, zadovoljni korisnici i veliki broj izrađenih spomenika su naša najbolja preporuka.

Venac

Vaš pouzdan partner u prevozu pokojnika