blank

Sve u vezi sa sahranom, prevozom i verskim običajima na jednom mestu.

“Venac” – Medjunarodne pogrebne usluge

Pogrebno preduzeće “Venac” osnovano je 2005. godine, sa ciljem da ožalošćenim porodicama u najtežim trenucima pomognemo i ponudimo im iz našeg širokog asortimana sve što je neophodno za lakšu organizaciju I sam čin sahrane. Mi smo profesionalni servis koji temeljno planira i organizuje sahrane na celoj teritoriji Srbije i inostranstva.

Kako je vrlo često potrebno da se za kratko vreme završe sve obaveze u organizaciji pogreba, jer smrt nastupi iznenada, mi svom poslu pristupamo sa velikim poštovanjem prema pokojniku i njegovoj porodici u tim teškim trenucima. Možete biti sigurni da će naša usluga biti prvoklasna, uprkos procedurama i administraciji, završena u najkraćem mogućem roku. Kod nas, na jednom mestu, dostojanstveno, efikasno i za kratko vreme, možete završiti sve poslove u vezi organizacije pogreba, administracije, nabavke pogrebne opreme, prevoza preminulog lica, sređivanja istog, i sahrane u zemlji ili u inostranstvu.

Nudimo širok asortiman pogrebne opreme: sanduke, krstove, posteljine, crninu, prirodno i plastično cveće, verske sveće, izrada umrlica…), prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, izradu i montažu nadgrobnih spomenika.

Garantujemo vam brzu i efikasnu uslugu uz vrlo pristupačne cene. Naše usluge Vam stoje na raspolaganju u bilo koje doba. -PREVOZ POKOJNIKA

 

“Kao što dobro proveden dan donosi srećan san, isto tako dobro proveden život donosi srećnu smrt.”

– Leonardo Da Vinči