PREVOZ POKOJNIKA IZ NEMAČKE

Pogrebno preduzeće VENAC bavi se dugogodišnim prevozom pokojnika iz Nemačke u Srbiju po najvišim standardima uz najmanje utrošenog vremena i sredstava. 

 

Direktno nam pošaljite  WHATSAPP poruku

na broj +381 (0)63 415 370

PROCEDURA

Procedura je složena i zahteva više koraka koji moraju biti obavljenu u razumnom roku. Pogrebno preduzeće VENAC će na sebe preuzeti sve obaveze i uštedeti Vaše vreme.

Shvatamo da u teškim momentima morate da se fokusirate na stvari koje su Vam bitnije od prikupljanja dokumentacije i papirologije.

 

GRADOVI

VENAC ima veliko iskustvo u gotovo svim velikim gradovima od kojih izdvajamo Minhen, Witten i Hanover u kojima imamo direktnu saradnju sa lokalnim firmama i u kojima imamo naše predstavnike.

Najčešće rute koje podrazumevaju prevoz pokojnika iz Nemačke:

Prevoz pokojnika iz Minhena u Srbiju, pozovite Dušana za direktan kontakt telefonom  +49 176 20822060

Prevoz pokojnika iz Hanovera u Srbiju

Prevoz pokojnika iz Wittena u Srbiju

Prevoz pokojnika iz Berlina u Srbiju

Dokumentacija

Dokumentacija i prikupljanje iste za preminulo lice je naš deo posla 

 

Pogrebno preduzeće „Venac“ nudi uslugu pribavljanja kompletne dokumentacije i regulisanje administrativnih procedura o preuzimanju, transportu i sahrani pokojnika. Prikupljanje i sređivanje papirologije je neophodan proces prilikom međunarodnog prevoza pokojnika. Takođe, uređujemo i dokumentaciju neophodnu za refundaciju troškova od osiguranja pokojnika. Organizujemo sve neophodne poslove vezane za repatrijaciju i sahranu u domovini.

Sve administrative sluge vršimo u najkraćem mogućem roku uz poštovanje rokova sahrane i običaja porodice pokojnika

 

Kontaktirajte nas

Najbolji način da nas kontaktirate je putem whatsapp aplikacije ili direktno preko naših partnerskih firmi i predstavnika u Nemačkoj. Ukoliko ne znate nemački jezik tu su naši predstavnici iz Srbije koji će Vam izaći u susret.

Najbrži način je da nam direktno pošaljete poruku

  na broj +381 (0)63 415 370 

 

Partnerstva sa nemačkim firmama

 U Nemačkoj imamo partnere koji su tu na raspolaganju svakodnevno a sve u cilju što efikasnijeg delovanja,organizacije i prikupljanja potrebne dokumentacije.

  • Munchen Bavaria , predstavnistvo u Starnberg-u, pozovite   +49 176 20822060
  • Hanover Lower Saxony , partner LESCH BESTATTUNG, direktan telefon +49 511 37001266
  • Witten North-Rhine Westphalia , partner Bohnet Bestattung, direktan telefon +49230257828

 

 

 

blank blank

Cena prevoza

Ukupna cena transporta preminulog lica ka Srbiji sa celokupnom procedurom oko nabavljanja dokumenata je najniža u Nemačkoj i kreće se u rasponu od 0.4 eur po predjenom kilometru ili više u zavisnosti od  destinacije i kvaliteta sanduka.

Garantujemo da se možemo dogovoriti i najkraćem mogućem roku.

Sve usluge pružamo u najkraćem roku, sa apsolutnim poštovanjem prema klijentima i njihovom željom za kvalitetnom i povoljnom uslugom u najtežim trenucima uz povoljne cene i uz poštovanje termina sahrane.

Za sve potrebne informacije pozovite nas putem telefona ili whatsup aplikacije 24 h dnevno.

blank
blank
blank