blank

Sve u vezi sa sahranom, prevozom i verskim običajima na jednom mestu.

Pogrebne usluge Boljevac

Pogrebno preduzeće „Venac“- nudimo sve vrste pogrebnih usluga u Boljevcu, svu pogrebnu opremu i prevoz pokojnika kako u Boljevcu i okolini, tako i u čitavoj Srbiji, kao i međunarodni prevoz pokojnika.

Skoro dve decenije nastojimo da pomognemo ožalošćenim porodicama u najtežim trenucima. Naše pogrebne usluge obuhvataju kompletnu organizaciju sahrane i sve poslove u vezi pripreme pogreba. Ne morate brinuti o određivanju termina i dana sahrane, štampanju umrlica i čitulja, sređivanju umrlog lica i prevozu pokojnika, tako da možete biti u svom domu i uz svoju porodicu.

Kada je u pitanju pogrebna oprema cene su pristupačne, a sve što vam je potrebno za dostojanstven pogreb vaših najmilijih: sanduk, krst, posteljina, verske sveće, izrada umrlica, kao i druga oprema – deo je našeg asortimana. Kod nas možete nabaviti i crninu, odnosno crnu konfekciju za ožalošćenu porodicu, odela za muškarce, majice, bluze i marame, kao sastavni deo običaja za sahrane.

Pravimo cvetne aranžmane od prirodnog i plastičnog cveća u vidu buketa, ikebana, korpi, venaca i suza. U našoj cvećari možete izabrati neki od aranžmana ili naručiti izradu po posebnoj želji. Ukoliko niste u mogućnosti da odete na sahranu rođaka ili prijatelja, uz napisanu poruku i poslednji pozdrav možemo dostaviti cveće koje izaberete.

Pogrebne usluge Boljevac obuhvataju i štampanje umrlica za vašeg dragog pokojnika. U istom danu i najkraćem mogućem roku izrađujemo umrlice u boji ili crno beloj varijanti, tako da na vreme možete obavestiti prijatelje i rodbinu o terminu sahrane ili pomena.

Ukoliko je pokojnik za života izrazio želju da njegov ispraćaj obeleži svečani orkestar, naše pogrebno preduzeće organizovaće njegovo prisustvo na sahrani.

Pored organizacije sahrane, prikupljamo umesto vas kompletnu potrebnu dokumentaciju. Potpuno se možete osloniti na profesionalnost našeg osoblja kada su u pitanju sve neophodne procedure. Sređivanje papirologije prilikom međunarodnog prevoza pokojnika, uređivanje dokumentacije neophodne za refundaciju troškova od osiguranja – sastavni su deo naših pogrebnih usluga. Za kratko vreme, efikasno i sa dužnim poštovanjem prema preminulom i ožalošćenim članovima njegove porodice uređujemo sve administrativne poslove.

U skladu sa željama i običajima porodice izrađujemo i montiramo nadgrobne spomenike. Kvalitetni materijali, brza ugradnja, poštovanje rokova, pogodna cena i spomenik koji odoleva vremenu garancija su naše profesionalnosti.

Prevoz pokojnika podrazumeva uslugu preuzimanja i transporta pokojnika u zemlji i u inostranstvu. Kada je u pitanju prevoz pokojnika iz inostranstva, preminule osobe prevozimo na području čitave Evrope uz pribavljanje svih neophodnih dozvola i dokumenata za međunarodni prevoz. Naš vozni park sastoji se od većeg broja pogrebnih vozila. Sva prevozna sredstva su klimatizovana i potpuno opremljena za svoju namenu.

Ako su vam potrebne pogrebne Boljevac, za sve detaljnije informacije možete nam se obratiti putem telefona, ili mejlom.  Na našoj kontakt stranici možete pronaći dostupne brojeve telefona za Srbiju, Austriju i Nemačku, kao i mejl adresu. Sa apsolutnim uvažavanjem želja klijenata i saosećanjem u njihovom bolu, garantujemo kvalitetnu i povoljnu uslugu, uz poštovanje običaja i termina sahrane.