• Ostala oprema

  U ponudi pogrebnog preduzeća „Venac“ , pored ostalih stvari neophodnih za sam čin sahrane, nudimo Vam i širok spektar posteljina za sanduke i kovčege u svim bojama i od različitih materijala, od onih skromnijih za svačiji džep, do ekskluzivnih posteljina i propratne galanterije.

  Za drvene sanduke u ponudi imamo limene uloške koji su neophodni pri transport pokojnika iz inostranstva, po vrlo pristupačnim cenama.

  Jedna od vrlo bitnih stvari pri pogrebu jesu i crni odevni predmeti, koje kod nas možete pronaći zavisno od godišnjeg doba i vremenskih uslova, od različitih materijala i različitih dezena. U ponudi imamo marame, šalove, jakne, košulje, dukserice i prsluke, primereno takodje pre svega vremenskim prilikama, ali i periodu žalosti.

  Fenjeri, kadionice, lampioni i ostali prateći pogrebni predmeti, takođe su deo naše ponude.

  U okviru našeg preduzeća za pogrebne usluge, imamo u ponudi i usluge cvećare u kojoj možete naručiti sve vrste cvetnih aranžmana prilagođene pogrebu. Cvetne aranžmane izrađujemo u vidu buketa, venaca, suza , ikebana i korpi, u zavisnosti od želja potrošača.

   PREVOZ POKOJNIKA,     POGREBNA OPREMA,    ORGANIZACIJA SAHRANE,     CVETNI ARANŽMANI,     SREĐIVANJE DOKUMENTACIJE,     CRNA KONFEKCIJA,     ŠTAMPANJE UMRLICA,     ORKESTAR ZA SAHRANE,     IZRADA SPOMENIKA...
  More Website Templates @ TemplateMonster.com. November19, 2012!


  Galerija proizvoda