• O Nama

    Pogrebno preduzeće “Venac” osnovano je 2005. godine, sa ciljem da ožalošćenim porodicama u najtežim trenucima pomognemo i ponudimo im iz našeg širokog asortimana sve što je neophodno za lakšu organizaciju I sam čin sahrane. Mi smo profesionalni servis koji temeljno planira i organizuje sahrane na celoj teritoriji Srbije i inostranstva.

    Kako je vrlo često potrebno da se za kratko vreme završe sve obaveze u organizaciji pogreba, jer smrt nastupi iznenada, mi svom poslu pristupamo sa velikim poštovanjem prema pokojniku i njegovoj porodici u tim teškim trenucima. Možete biti sigurni da će naša usluga biti prvoklasna, uprkos procedurama i administraciji, završena u najkraćem mogućem roku. Kod nas, na jednom mestu, dostojanstveno, efikasno i za kratko vreme, možete završiti sve poslove u vezi organizacije pogreba, administracije, nabavke pogrebne opreme, prevoza preminulog lica, sređivanja istog, i sahrane u zemlji ili u inostranstvu.

    Nudimo širok asortiman pogrebne opreme: sanduke, krstove, posteljine, crninu, prirodno i plastično cveće, verske sveće, izrada umrlica...), prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, izradu i montažu nadgrobnih spomenika.

    Garantujemo vam brzu i efikasnu uslugu uz vrlo pristupačne cene. Naše usluge Vam stoje na raspolaganju u bilo koje doba. -PREVOZ POKOJNIKA

     PREVOZ POKOJNIKA,     POGREBNA OPREMA,    ORGANIZACIJA SAHRANE,     CVETNI ARANŽMANI,     SREĐIVANJE DOKUMENTACIJE,     CRNA KONFEKCIJA,     ŠTAMPANJE UMRLICA,     ORKESTAR ZA SAHRANE,     IZRADA SPOMENIKA...